8 Janar, 2022

MARSHIMI I PAQES 22 – Elbasan 8 Janar 2022 – EDUKIMI = PERPARIM SHOQEROR E KOMBETAR

Edhe sot, Nga Sheshi “Elbasan Arena”, nisi Marshimi i pervitshem i Paqes qe kishte si teme “Edukimi – është mjeti kryesor për përparimin shoqeror e kombëtar!” […]
8 Shkurt, 2022

NDERTIMI I MEKANIZMAVE PER SIGURI PUBLIKE

Drejtori i QBNF Z. Sokol Lulgjuraj ndoqi trainimin nga ekspertet nderkombetare mbi ngritjen e mekanizmave per siguri publike qe u zhvillua me anetaret e keshillit te […]
9 Shkurt, 2022

Nismë Publike të Drejtësisë për të Miturit

Dr. Arben Ramkaj, Kryetari i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar, mori pjesë online në Ditën e Nivelit të Lartë, Nisjen Publike të Drejtësisë për të Miturit të […]
11 Shkurt, 2022

Konferencë Ndërkombëtare dhe Ndërfetare “Vëllazëria në Humanizëm”.

 Konferencë Ndërkombëtare dhe Ndërfetare “Vëllazëria në Humanizëm”. Në 10 shkurt 2022 Kryetari i Komitetit Nderfetar Dr Arben Ramkaj dhe Drejtori Ekzekutiv i QBNF z. Sokol Lulgjuraj moren […]