7 Mars, 2017

GEZUAR MESUES – E 7 MARSIN

Gëzuar ! Dita e Mësuesit dhe Mësueses, të gjithë mësimdhënëseve, të cilët me ndërgjegje, përkushtim, profesionalizëm dhe dashuri e sinqeritet i japin mësim fëmijëve tanë ne […]
16 Mars, 2017

Bashkëbisedim QBNF – OSBE – NEHEMIA

Komiteti Nderfetar i QBNF pati sot 15 Mars 2017, mysafiret e nderuar; ambasadorin e OSBE Bernd Brochard dhe presidentin e Fondacionit Nehemia z. Arnold Geiger e […]
18 Mars, 2017

OSBE mbështet QBNF

http://www.elbasaniplus.com/osbe-mbeshtet-qendren-e-bashkepunimit-nderfetar-elbasan/  
28 Mars, 2017

Qëndrim i QBNFE ndaj vidios së imamit me sportistët

Elbasan 24 Mars 2017 Qëndrim i QBNFE Qendra e Bashkepunimit Nderfetar shpreh verejtjen e saj ne lidhje me vidion e publikuar nga Imami i nderuar z. […]