13 Maj, 2014

Qendra ndërfetare në Elbasan: Gati për t’u ardhur në ndihmë refugjatëve

Etiam in augue. Nulla facilisi. Morbi felis tincidunt eget, faucibus orci nec erat a quam placerat vehicula neque. Etiam vehicula sit amet dolor. Morbi sollicitudin. Cras
23 Qershor, 2016

QBNFE ka organizuar sot një marshim në nder të viktimave të sulmit terrorist

Qendra e Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan, pjesë e së cilës janë të gjithë komunitetet fetarë në këtë qytet, ka organizuar sot një marshim në nder të […]
28 Qershor, 2016

PANEL NE TELEVIZIONI EGNATIA

Që në hapat e para të krijimit QBNFE ka kryer dhe vazhdon një sërë aktivitetesh në dobi të bashkësive tona nën frymën e njohjes dhe dialogut […]
29 Qershor, 2016

MESAZH NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI ME POPULLIN TURK

Elbasan                                                                                                       Data 29/ 06/ 2016 Drejtuar Ambasadorit të Turqisë në Shqipëri I nderuar Shkëlqesi zoti Hidayet Bayraktar        Komiteti i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar në Elbasan është […]