5 Tetor, 2021

PANEL NDERKOMBETAR KUNDER EKSTREMIZMIT

Sot dr Arben Ramkaj iu bashkua diskutimit virtual me një panel emocionues dhe të larmishëm për efektet e talibanizmit në pikat e tjera të nxehta ekstremiste […]
7 Tetor, 2021

Forumi i 3-te nderinstitucional per parandalim te ekstremizmit

QBNF jep kontrobutin e vet ne Forumin e 3-te nderinstitucional te parandalimit te ekstremizmit ne kuader te programit “Permiresimi i kapaciteteve penitenciare per adresimin e radikalizmit […]
7 Tetor, 2021

“Sfido Urrejtjen” – Sesion ndërgjegjësues

Në kuadër të nismës “Sfido Urrejtjen”, u zhvillua në qytetin e Korçës aktiviteti për ndërgjegjësimin e gazetarëve, me temë: “Menaxhimi i rasteve të përdorimit të gjuhës […]
11 Tetor, 2021

“Mbrojtjen dhe Promovimin e Lirisë së Ushtrimit të Besimit Fetar në Ballkanin Perëndimor”.

Pergjegjesja e departamentit te Grave  zj Rudina Çollaku dhe Don Emilio Valente, pergjegjes i Departamintetit te Dialogut te QBNF moren pjese  ne aktivitetin e organizuar ne […]