10 Prill, 2021

Forumi “Komunitetet të parat”

9 e 10 Prill At Stavri Çipi, Pastor Ilir Isaraj dhe Z. Sokol Lulgjuraj moren pjese duke ofruar opinionet dhe praktiken e QBNF ne konferencen 2-ditore […]
19 Prill, 2021

Kryesa QBNF takim me Nuncin e Ri Apostolik

Perfaqesues te Kryesise se QBNF sot paten nderin te priten ne audience te posacme nga Nunci Apostolik ne Tirane, Monsignor Luigi Bonazzi, fale lehtesimit dhe moderimit […]
21 Prill, 2021

Takim me Ambasadorin Soreca

Ambasadori i Bashkimit Europian për Shqipërinë z. Luigi Soreca  vizitoi njerin prej komuniteteve tona, Kishen Katolike Elbasan, i cili, me drejtuesit dhe te rinjte, bashkëndau një […]
4 Maj, 2021

Bashkendarje IFTARI 2021

QBNF se bashku me Institutin e Studimeve Fetare ka shtruar IFTAR per nder te disa prej prej klerikeve, drejtuesve dhe bashkepunotereve te dy organizatave tona; Dr. […]