10 Dhjetor, 2021

Tryezë Bashkebisedimi – KUVENDI me OSHC

ANGAZHIMI I KUVENDIT NE LUFTËN KUNDER DHUNES NE FAMILJE. Sot QBNF kontriboi nepermjet z. Sokol Lulgjuraj ne kete veprimtari te rendesishme i cili foli dhe shprehu […]
15 Dhjetor, 2021

Konferencë Ndërkombëtare mbi Rolet e Grave dhe Fëmijëve në Terrorizëm,

Dr Arben Ramkaj po merr pjese nëpërmjet platformes online në konferencën e organizuar nga Komiteti i Këshillit të Evropës për Kundër-Terrorizmin (CDCT) i cili po realizon […]
17 Dhjetor, 2021

KËSHILLI VENDOR PËR SIGURINË PUBLIKE

Ne date 16 Dhjetor 2021u mbajt mbledhja e fundit e ketij viti ku QBNF dha kontributin e saj nepermjet z. Sokol Lulgjuraj te ky forum institucionalo-komunitar […]
21 Dhjetor, 2021

QBNF URON BASHKEQYTETARET DHE BASHKEKOMABASIT