1 Mars, 2023

DHIMBJE, LUTJE DHE PROTESTE

QBNFE eshte thellesisht e brengosur per ngjarjen makabre në Tiranë, ku u vranë 3 gra e 3 të tjera u plagosën barbarisht. Së pari bashkohemi me […]
3 Mars, 2023

SHERBIM DHE BAMIRESI

KOMUNITETI KATOLIK NE ELBASAN OFRON DREKE BAMIRESIE 3 DIT NE JAVE! Me bujari e perulesi mirepritet cilido qe eshte ne nevoje pa dallim perkatesie!