22 Mars, 2022

“Argumentet Islame kundër terrorizmit militant”

Dr Arben Ramkaj mori pjesë në diskutimin online me temë “Argumentet Islame kundër terrorizmit militant” Në këtë diskutim online u diskutua roli i imamëve dhe dijetarëve […]
23 Mars, 2022

QBNF URON KOMUNITETIN BEKTASHI

Si gjithmone, edhe kete vit me 23 Mars se bashku per urim te komuniteti Bektashi. Gezuar Nevruz 22
25 Mars, 2022

MBILL 1 PISH E VIN GJURMEN TENDE

26 Mars, 2022

“Excellence in Tolerance and Building Bridges Award 2022”

Dr. Arben Ramkaj, kryetari i Qendrës së Bashkëpunimit Ndër-Fetar QBNF, është vlerësuar me çmimin “Ekscellence in Tolerance and Building Bridges Award 2022” në kategorinë individuale, nga […]