Bashkëbisedim QBNF – OSBE – NEHEMIA

GEZUAR MESUES – E 7 MARSIN
7 Mars, 2017
OSBE mbështet QBNF
18 Mars, 2017

Komiteti Nderfetar i QBNF pati sot 15 Mars 2017, mysafiret e nderuar; ambasadorin e OSBE Bernd Brochard dhe presidentin e Fondacionit Nehemia z. Arnold Geiger e koleget e tyre, te cilet jane teper te interesuar per kontributin e cmuar te QBNF. Ndaj bashkebiseduam per zgjerimin e aktivitetit ne vendin tone dhe promovimin pertej kufijve shteterore si model i rëndësishëm i bashkpunimit duke deshmuar rolin e prijësve fetare ne perqasjen e qytetrimeve.

http://www.elbasaniplus.com/osbe-mbeshtet-qendren-e-bashkepunimit-nderfetar-elbasan/