BASHKEBISEDIM me STUDENTET
1 Mars, 2017
Bashkëbisedim QBNF – OSBE – NEHEMIA
16 Mars, 2017

Gëzuar !

Dita e Mësuesit dhe Mësueses, të gjithë mësimdhënëseve, të cilët me ndërgjegje, përkushtim, profesionalizëm dhe dashuri e sinqeritet i japin mësim fëmijëve tanë ne qytet dhe fshat dhe kështu ndajne me prindërit një pjesë të madhe të përgjegjësisë për një shoqëri të shëndoshë dhe të suksesshme.

Nje urim specifik edhe per Kleriket mesues qe me perkushtimin dhe besimin te Zoti krijojne ura te besueshme per brezat qe vijnë.

Kryetari

Dr Arben Ramkaj