LUTJE DHE NGUSHELLIME PER VIKTIMAT E TRENIT TE PERLASUR NE GREQI
1 Mars, 2023
SHERBIM DHE BAMIRESI
3 Mars, 2023

DHIMBJE, LUTJE DHE PROTESTE

QBNFE eshte thellesisht e brengosur per ngjarjen makabre në Tiranë, ku u vranë 3 gra e 3 të tjera u plagosën barbarisht.
Së pari bashkohemi me dhimbjen e familjeve te tyre dhe lutemi qe te ndjerat te prehen ne paqe ndersa te plagosurave i urojme sherim te shpejtë.
Së dyti ndjehemi te alarmuar që ky fenomen i dhunës ekstreme po perseritet vazhdimisht ne vendin tone e që vlera dhe dinjiteti i jetës cënohet me forma të tilla.
Kësisoj u bëjm thirrjeve gjithë organeve shteterore dhe tere institucione ligjzbatuese qe te rrisin vigjilencen dhe pergjegjshmerine profesionale per te parandaluar kete dhune barbare ndaj grave.