15 Tetor, 2021

QBNF dënon mizorinë më të fundit të grupeve terroriste

Një sulm vetëvrasës në xhaminë më të madhe shiite në qytetin jugor afgan të Kandahar vrau 32 persona dhe plagosi të paktën 68 të tjerë, tha […]
13 Janar, 2022

PERVJETORI I KRIJIMIT TE POLICISE

Sot perfaqesuesit e QBNF moren pjese ne kremtimin e 109 Vjetorit te krijimit te Policise. Me kete rast prijesit e komuniteteve fetare percollen urimet dhe bekimet […]
20 Janar, 2022

Sfidat ndaj pabarazive

Dr Arben Ramkaj mori pjese në dialogun e nivelit të lartë mbi Shëndetin+FoRB ku u eksplorua roli që deputetët + liderët besimtarë + shoqëria civile në […]
26 Janar, 2022

Politikat e parandalimit të pastrimit te parave

QBNF iu bashku Rrjetit te aktorëve joshtetërorë të interesuar e përfshirë në politikat e parandalimit të pastrimit të parave me përfaqësues të shoqërisë civile, gazetarisë investigative […]