QBNF dënon mizorinë më të fundit të grupeve terroriste

Takim Bashkepunues
12 Tetor, 2021
“Forumi i Rezistencës së Komunitetit” ne Ballkan
20 Tetor, 2021

QBNF dënon mizorinë më të fundit të grupeve terroriste

Një sulm vetëvrasës në xhaminë më të madhe shiite në qytetin jugor afgan të Kandahar vrau 32 persona dhe plagosi të paktën 68 të tjerë, tha të Premten Agjencia e Lajmeve Bakhtar, në pronësi të qeverisë.
QBNF-ja dënon mizorinë më të fundit të grupeve terroriste ne Afganistan që synojnë institucionet fetare dhe objektet e adhurimit.
Njekohesisht inkurajon Qeverine Shqiptare te vazhdoje perpjekjet per strehimin e afganeve e sidomos te atyre te pakicave fetare.
Gjithkush duhet te kete lirine për të adhuruar pa pasur frike se do t’i rrezikohet jeta prej dikujt.