MARSHIMI I PAQES 22 – Elbasan 8 Janar 2022 – EDUKIMI = PERPARIM SHOQEROR E KOMBETAR
8 Janar, 2022
Sfidat ndaj pabarazive
20 Janar, 2022

PERVJETORI I KRIJIMIT TE POLICISE

Sot perfaqesuesit e QBNF moren pjese ne kremtimin e 109 Vjetorit te krijimit te Policise.
Me kete rast prijesit e komuniteteve fetare percollen urimet dhe bekimet per punen e policise si edhe bene homaxhe te varret e deshmoreve te rene ne krye te detyres.
Me pas ata kaluan disa çaste bashkebisedimi me punonjesit e policise ne nje ambient teper vellazeror.
Mund të jetë një imazh i 12 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të jashtmeMund të jetë një imazh i 7 persona, njerëz në këmbë, ambiente të jashtme dhe pemë