18 Nëntor, 2019

Konferencë Ndërkombëtare “Feja si instrument për Paqen”

Perfaqesuesit e  QBNF Dr Arben Ramkaj  dhe H. Agim Duka  meron pjesë në Konferencën Ndërkombëtare që u mbajt në Tiranë me temë “Feja si instrument për […]
22 Nëntor, 2019

“Dhuro një libër, ndriço një jetë”.

më datë 22.11.2019, në ambientin e Regjimit të Brendshëm të Burgut të Sigurisë së Lartë Peqin, u organizua aktiviteti social-kulturor “Dhuro një libër, ndriço një jetë”. […]
24 Nëntor, 2019

QBNF kremton 107 Vjetorin e Pavarsisë me Bashkatdhetaret në USA

Anetaret e Komitet Nderfetar te QBNF te nderuarit Baba Faik Selmani dhe z.Sokol Lulgjuraj moren pjese ne kremtimet e festave te Pavarsise dhe Çlirimit te Shqiperise organizuar […]
25 Nëntor, 2019

Rrjeti “Qytete të forta në Ballkanin Perëndimor”

më datë 25.11.2019, u zhvillua në qytetin e Shkupit, në Maqedoninë e Veriut, Veprimtari Shkëmbimi midis Qyteteve te Rrjetit të Qyteteve të forta në Ballkanin Perëndimor. […]