25 Dhjetor, 2022

KRISHTLINDJET 22

Me rastin e Krishtlindjeve drejtuesit e Komuniteteve tona fetare si edhe autoritetet politike vendore e qendrore u bene bashke duke shkembyer urimet e perzemerta si ne […]
28 Janar, 2023

PERKUJTIMORE E HOLOKAUSTIT NGA GJIMNAZISTET

Drejtori i QBNFE, z. Sokol Lulgjuraj mori pjesë dhe pershendeti te rinjte e gjimnazit “Kostandin Kristoforidhi” ne aktivitetin e organizuar prej tyre ne perkujtim te Holokaustit […]