26 Korrik, 2018

QBNF e pergjegjshme dhe aktive ne forumet ne dobi te komunitetit.

REPUBLIKA E SHQIPËRISË BASHKIA ELBASAN Datë 20/06/2018 PROÇESVERBALI Proçesverbali i mbajtur në datën 20/06/2018 ora 11:00 për mbledhjen e Këshillit Vendor për Siguri Publike si më […]
26 Korrik, 2018

Parlamentit Ndërkombëtar për Tolerancë dhe Paqe (IPTP)

Kryetari i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar, njëkohësisht edhe këshilltar i Këshillit Global për Tolerancë dhe Paqe për Ballkanin Perëndimorë, Dr. Arben Ramkaj mori pjesë në hapjen […]
5 Shkurt, 2019

MARSHIMI 18 ne MEDIA

15 Gusht, 2019

“SË BASHKU KUNDËR ÇDO FORME EKSTREMIZMI”

Bashkëbisedim me nxënësit, mesuesit dhe komunitetin e prinderve te shkollës “Seit Pepa” Elbasan28 SHKURT 2019 Ora: 12:00Programi organizimi dhe moderimi – zv/drejtore Gentiana Lulgjurajpershendetje dhe monitorimi […]