27 Janar, 2022

Dita Ndërkombëtare e Përkujtimit të Holokaustit

Sot është një ditë për të kujtuar, reflektuar dhe parë përpara. Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Përkujtimit të Holokaustit, Qendra e Bashkëpunimit Ndërfetar, Fondacioni Besa […]
2 Shkurt, 2022

“Rehabilitimi dhe riintegrimi i anëtarëve të familjes së luftëtarëve të huaj terroristë:

Dr Arben Ramkaj ishte i ftuar në webinarin e organizuar nga Rrjeti i Qyteteve të Forta (SCN) me temën “Rehabilitimi dhe riintegrimi i anëtarëve të familjes […]
3 Shkurt, 2022

Mbledhja e keshillit te sigurise Elbasan

Sot 3 Shkurt 22 dr Arben Ramkaj dhe Hiresi Andon Merdani morën pjesë në mbledhjen e rradhës të këshillit vendor të sigurisë në Elbasan. Identifikimi dhe […]
24 Shkurt, 2022

SOLIDARITET ME UKRAINEN

QBNF dënon me force sulmin Rus ndaj Ukraines duke shprehur njekohesisht solidaritetin me popullin ukrainas.