Politikat e parandalimit të pastrimit te parave

Sfidat ndaj pabarazive
20 Janar, 2022
Dita Ndërkombëtare e Përkujtimit të Holokaustit
27 Janar, 2022

Politikat e parandalimit të pastrimit te parave

QBNF iu bashku Rrjetit te aktorëve joshtetërorë të interesuar e përfshirë në politikat e parandalimit të pastrimit të parave me përfaqësues të shoqërisë civile, gazetarisë investigative dhe universiteteve nga Elbasani, Durrësi, Korça dhe Pogradeci qe u mblodhën në trajnimin e zhvilluar në Elbasan, ku u diskutua mbi gjendjen dhe sfidat e Shqipërisë në luftën ndaj pastrimit të parave. me kete rast z. Sokol Lulgjuraj ndoqi dhe kontriboi ne kete takim duke u pajisur edhe me certifikaten perkatese te marrjes se njohurive te nivelit te nevojshem dhe cilesor.