28 Nëntor, 2019

QBNF sensibilizon bizneset dhe politikantet ne ndihme te te demtuarve nga termeti

QBNF nxit duke zhvilluar pasditen e 28 Nentorit në qytetin e Elbasanit ne ambjentet Fish Citit një aktivitet ku Qendra Bashkëpunimit Ndërfetar ,Biznesi Rozafa dhe bashkia […]
2 Dhjetor, 2019

QBNF PRANE TE DEMTUARVE NGA TERMETI

Kryetari i Qendrës së Bashkëpunimit Ndërfetar Dr. Arben Ramkaj vizitoi vendet e prekura nga tërmeti për t’u njohur nga afër me nevojat e familjeve ne emergjencë […]
18 Dhjetor, 2019

Sesioni II për themelimin e Institutit për Studime Fetare dhe Bashkëpunim

Instituti Shqiptar për Studime Ndërkombëtare dhe Qendra e Bashkëpunimit Ndërfetar organizuan sot në Elbasan sesionin e dyte për themelimin e Institutit për Studime Fetare dhe për […]
12 Janar, 2020

MESAZHE KUPTIMPLOTE – MARSHIMI PAQES 20