23 Gusht, 2019

SESIONI 41 i KESHILLIT PER TE DREJTAT E NJERIUT

Dr Arben Ramkaj po merr pjese si delegat ne sesion e 41 të hapjes se punimeve për Keshillin e të drejtave te njeriut të Kombeve të […]
23 Gusht, 2019

KONFERENCE ne UET

Më dt. 27 Qershor 2019, në Universitetin Europian të Tiranës, u zhvillua Konferenca Kombëtare mbi “Forcimin e Kapaciteteve kundër Ekstremizmit të Dhunshëm të Aktorëve të Vijës […]
5 Nëntor, 2019

QBNF nxit artistet e rinj

Kryetari i QBNF, dr Arben Ramkaj takoi sot shkrimtarin më të ri të Shqipërisë, HODO-Labian Baba, që në moshën 13 vjeçare ka shkruar një libër shumë […]
16 Nëntor, 2019

Dita Ndërkombëtare e Tolerancës

Toleranca është respekt, pranim dhe vlerësim i shumëllojshmërisë së pasur të kulturave të botës sonë, formave tona të të shprehurit dhe mënyrave të të qenit njerëzor. […]