Advokimi dhe hapat deri te suksesi
16 Shkurt, 2022
LUFTA KUNDER GJUHES SE URREJTJES
3 Mars, 2022

SOLIDARITET ME UKRAINEN

QBNF dënon me force sulmin Rus ndaj Ukraines duke shprehur njekohesisht solidaritetin me popullin ukrainas.
Mund të jetë një imazh i një ose më shumë persona dhe njerëz në këmbë