PERKUJTIMORE E HOLOKAUSTIT NGA GJIMNAZISTET

Dite e Re ne TVS – Emigrimi
20 Janar, 2023
“Gratë që ndërtojnë një kulturë takimi ndërfetar”
31 Janar, 2023

PERKUJTIMORE E HOLOKAUSTIT NGA GJIMNAZISTET

Drejtori i QBNFE, z. Sokol Lulgjuraj mori pjesë dhe pershendeti te rinjte e gjimnazit “Kostandin Kristoforidhi” ne aktivitetin e organizuar prej tyre ne perkujtim te Holokaustit ne date 27 Janar 2023!

https://www.facebook.com/100057693199712/posts/677926887473745/?vh=e

 

https://www.facebook.com/kostandin.k/videos/1121315358559323