Dita Botërore për Diversitetin Kulturor

QBNF kontribon ne shkolla
18 Maj, 2021
Sesioni Psiko-Edukues Nr3
22 Maj, 2021

Sot, më 21 maj, kudo në botë shënohet ‘Dita Botërore për Diversitetin Kulturor për Dialog dhe Zhvillim’, e cila mund të festohet në shumë mënyra, pasi nxjerr në pah pasurinë e kulturave të botës, nxit dialogun ndërkulturor dhe ndihmon që të gjithë anëtarët e shoqërisë të përfitojnë nga zhvillimi i qëndrueshëm.Edhe ne Shqiperi qendra jone vepron per te zhvilluar dhe respektuar diversitetin kulturor dhe nxit dialogun si ura me e sukseshme per nje shoqeri te qëndrueshme.

me kete rast antaret e Kryesise se QBNF z. Sokol Lulgjuraj dhe Pastor Ilirian Gjoni u ftuan nga televizioni BEST CHANNEL ku zhvillouan nje bisede me Gazetaren zj. Iris Shabani.