TV Skampa mbi takimin e Ambasadorit me QBNF

QBNF bisedon me ambasadorin Vincenzo Del Monaco,
12 Maj, 2021
Sesioni Nr3 i Trainimit per Menaxhim Konfliktesh
15 Maj, 2021

TV Skampa mbi takimin e Ambasadorit me QBNF

kordinatori nderfetar dhe njekohesisht drejtor i QBNF z. Sokol Lulgjuraj ne bashkebisedim me gazetaren Entela Skora Abazi mbi viziten e Kreut te Prezences se OSBE ne Shqiperi , Sh. T. Vincenco Del Monaco ne Qendren e Bashkepunimit Nderfetar ne Elbasan.