Komisioni Analitik Nr 7 ndaj gjuhes se urrejtjes i Projektit #SafeFuture

Takim me Ambasadorin Soreca
21 Prill, 2021
Sesioni Nr2 Psiko-Edukues #SafeFuture
1 Maj, 2021

Komisioni Analitik Nr 7 ndaj gjuhes se urrejtjes i Projektit #SafeFuture

Sot më 29 Prill 2021 zhvilluam mbledhjen mujore te Komisionit analitik te gjuhes se urrejtjes ne rrjetet sociale dhe qasjet me natyre ekstremiste perreth komuniteteve tona ne kuadrin e Projektit RRISIM QENDRUSHMERINE NDAJ EKSTREMIZMIT per te ardhme me te sigurte #SafeFuture, te cilin QBNF e zbaton fale mbeshtetjes financiare te Zyres se Marrdhenieve me Publikun te Ambasades se SHBA ne Tirane.
Edhe ne kete anilize u konstatua se gjuha e urrejtjes me qasje politike pati rritje te skajshme qe sfumon ato pak raste te shfaqura tek tuk me qasje fetare.
May be an image of 5 njerëz, people standing, people sitting dhe E brendshme
May be an image of 3 njerëz, people standing, people sitting dhe E brendshme