Sesioni Nr2 Psiko-Edukues #SafeFuture
1 Maj, 2021
QBNF bisedon me ambasadorin Vincenzo Del Monaco,
12 Maj, 2021

QBNF se bashku me Institutin e Studimeve Fetare ka shtruar IFTAR per nder te disa prej prej klerikeve, drejtuesve dhe bashkepunotereve te dy organizatave tona; Dr. Arben Ramkaj – Kreu i Komitetit Nderfetar i QBNF dhe njekohesisht Drejtor Ekzekutiv i IRI, Dr. Robert Gajda – Komisioneri Kunder Diskriminimit, Yisroel Finman – Krye Rabi në Tiranë, Pastor Ylli Doçi – Kreu i Vellazerise Ungjillore Shqiptare, At Stavri – Kryeprift Ortodoks Elbasan,  Don Giuseppe Testa zv/kryetar i KNF, z. Sokol Lulgjuraj – Drejtor i QBNF, Z. Florenc Spaho – Deputet i Qarkut Elbasan, zj. Alba Çela – Drejtore e Instituti i Studimeve Nderkombetare, zj Rudina Çollaku – pergjegjese e Departamentit te Gruas dhe zj. Gentiana Lulgjuraj – pergjegjese e Departamentit te Edukimit prane QBNF,

May be an image of 5 njerëz dhe people standing

May be an image of 3 njerëz, people sitting, people standing dhe E brendshme

May be an image of 8 njerëz dhe E brendshme

May be an image of 4 njerëz, people standing dhe E brendshme

May be an image of 3 njerëz, people sitting, people standing dhe E brendshme

May be an image of 4 njerëz dhe people standing