Sesioni II per Menxhimin e Konflikteve

Forumi “Komunitetet të parat”
10 Prill, 2021
Kryesa QBNF takim me Nuncin e Ri Apostolik
19 Prill, 2021

Sot më 17 PRILL 2021 u realizua me sukses edhe Sesioni i Dytë i Trainimit te grupit te te rinjve te komuniteteve tona fetare mbi Menxhimin e Konflikteve ne kuadrin e Projektit RRISIM QENDRUSHMERINE NDAJ EKSTREMIZMIT te cilin QBNF e zbaton fale mbeshtetjes financiare te Zyres se Marrdhenieve me Publikun te Ambasades se SHBA ne Tirane.

May be an image of 2 njerëz, people standing dhe E brendshme

May be an image of 1 person, sitting, standing dhe E brendshme

May be an image of 2 njerëz, people standing dhe E brendshme

May be an image of 1 person dhe standing

May be an image of 1 person, standing dhe E brendshme

May be an image of 1 person, standing dhe E brendshme