Kryesa QBNF takim me Nuncin e Ri Apostolik

Sesioni II per Menxhimin e Konflikteve
17 Prill, 2021
Takim me Ambasadorin Soreca
21 Prill, 2021
Perfaqesues te Kryesise se QBNF sot paten nderin te priten ne audience te posacme nga Nunci Apostolik ne Tirane, Monsignor Luigi Bonazzi, fale lehtesimit dhe moderimit nga Don Emilio.
Nunci Shprehu vleresimin e tij per kete takim dhe konsideraten per te qene i hapur per bashkepunim ne dobi te komuniteteve tona.
Ne emer ne QBNF, Dr. Arben Ramkaj uroi Shkelqesine e Tij per misionin e sapomarre ketu ne Shqiperi si edhe i paraqiti qellimin kryesor dhe strategjine tone mbi bashkepunimin nderfetar dhe cuarjen me tej ne tere vendin dhe rajonin nepermjet Institutit te Studimeve Nderfetare me mbeshtetjen edhe te Nunciatures, si burim shume i rendesishem i vizionit bashkekohor per paqen dhe vellazerimin e popujve.
Ndersa drejtori i QBNF e njohu Nuncin me historikun dhe menyren funksionale te organizates dhe njekohesisht percaktuan aktivitetin e pare mes tyre, Konferencen Online mbi Deklaraten e Vllazerimit nenshkruar nga Papa dhe Imami i Madh, ne te cilen Nunci do jete referuesi kryesor ndersa audienca do te jene klerike te komuniteteve fetare te Qarkut Elbasan dhe jo vetem.
Ne fund dr. Ramkaj e Don Giuseppe e ftuan Nuncin per vizite ne qendren tone ne muajin Maj si edhe i dorzuan atij si dhurate Emblemen e QBNF, te cilen Z. Lulgjuraj e shoqeroi me shpjegimin domethen te saj.
May be an image of 6 njerëz, people standing dhe E brendshme
May be an image of 2 njerëz, people sitting dhe E brendshme
May be an image of 2 njerëz, people sitting dhe E brendshme
May be an image of 2 njerëz, people sitting dhe E brendshme
May be an image of 2 njerëz, people sitting dhe E brendshme
May be an image of 2 njerëz, people sitting dhe E brendshme
May be an image of 3 njerëz, people sitting, këpucë dhe E brendshme
May be an image of 6 njerëz, people standing, people sitting dhe E brendshme