FUNDAK – FORUMI Nj.A LABINOT FUSHË – nr. 2 ELBASAN

FUNDAK – FORUMI Nj.A. FUNAR – nr. 1 ELBASAN
16 Shtator, 2018
FUNDAK – FORUMI Nj.A Bradashesh – Nr. 3 ELBASAN
16 Shtator, 2018

FUNDAK – FORUMI Nj.A LABINOT FUSHË – nr. 2 ELBASAN

Sot 30 Gusht 18 kryem me sukses #Forumin Nr 2 ne Nj. A. Labinot Fushe ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushrojn e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania.
Pjesmarrja nga te gjithe fshatrat dhe aktivizimi ishin te kenaqshem.
U evidentuan mese 13 nevoja dhe me pas u rradhiten e u listuan sipas rendesise nepermjet aprovimit nga vete te pranishmit.
Ne mbyllje u vetëofruan, duke marrë aprovimin e te pranishmeve ne forum, 4 perfaqesuesit qe do jene ndjekesit e metejshem gjate projektit dhe ne vendoret 19 te procesit te paraqitjes prane subjekteve zgjedhore.
#QBNF #interreligious for #peace & #CVE

ata janë

  • Alban Karaj             – Labinot Fushë
  • Fatmir Murati – Griqan Poshtë
  • Myftar Muça             – Godolesh
  • Abdurrahman Duka – Mengël