FUNDAK – FORUMI Nj.A Bradashesh – Nr. 3 ELBASAN

FUNDAK – FORUMI Nj.A LABINOT FUSHË – nr. 2 ELBASAN
16 Shtator, 2018
FUNDAK – FORUMI Nj.A Gjinar – Nr. 4 ELBASAN
16 Shtator, 2018

FUNDAK – FORUMI Nj.A Bradashesh – Nr. 3 ELBASAN

Më 7 Shtator 18 kryem me sukses #Forumin Nr 3 ne Nj. A. Bradashesh ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushrojn e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania. Që e falenderojmë.

Pjesmarrja nga te gjithe fshatrat ishte jo e plote pavarësisht angazhimit të Vilson Dylmishit nga Komuniteti Bektashi, Ai Irine Gega nga komuniteti ortodoks I zonës dhe Imam Agron Sula që bëri edhe moderimin, por aktivizimi dhe diskutimi ishin te kenaqshem pasi dolën në pah problemet dhe nevojat e njësisë..

Kështu u evidentuan disa nevoja te ngutshme dhe me pas u rradhiten e u listuan sipas rendesise nepermjet aprovimit nga vete te pranishmit.

Ne mbyllje u vetëofruan, duke marrë aprovimin e te pranishmeve ne forum, 4 perfaqesuesit qe do jene ndjekesit e metejshem gjate projektit dhe ne vendoret 19 te procesit te paraqitjes prane subjekteve zgjedhore.

  • Klodian Cala – Bradashesh
  • Gentian Shehi – Katund I Ri
  • Thoma Toli – Shijon
  • Ismail Kasa – Petresh

#QBNF #interreligious for #peace & #CVE