FUNDAK – FORUMI Nj.A. FUNAR – nr. 1 ELBASAN

kryetari i QBNF Dr. Arben Ramkaj tepër aktiv me Këshillin Global për Tolerancë
15 Shtator, 2018
FUNDAK – FORUMI Nj.A LABINOT FUSHË – nr. 2 ELBASAN
16 Shtator, 2018

FUNDAK – FORUMI Nj.A. FUNAR – nr. 1 ELBASAN

Më 16 Gusht 18 kryem me sukses #Forumin Nr 1 ne Nj. A. Funar ne vazhden e Proje-ktit #FUNDAK  i financuar nga #Levizalbania, që  me këtë rast i falenderojmë.

Pjesmarrja nga te gjithe fshatrat dhe aktivizimi ishin te kenaqshem fale Imam Haki Kaca qe lehtesoi dhe moderoi bashkebisedimin me te pranishmit besimtare  te zones.

Në këtë Forum u  evidentuan mese 10 nevoja që me pas u rradhiten sipas rendesise neper-mjetet aprovimit nga vete te pranishmit.

Ne mbyllje u vetëofruan, duke marrë aprovimin e te pranishmeve ne forum, 5 perfaqesuesit qe do jene ndjekesit e metejshem gjate projektit dhe ne vendoret 19 te procesit te paraqitjes prane subjekteve zgjedhore.

ekipi realizues i Forumit Nr. 1 FUNAR

Sokol Lulgjuraj – drejtor projektit, Arjola Tashi – pergjegjese e publikimeve, Imam haki Kacaj – lehtesues dhe Ergys Muzhaqi – ekspert i projektit.

Më poshtë është paraqitur lista emërore me kontaktet përkatëse:

 

  • Behar Disha, Korrë
  • Osman Haka, Funar
  • Besnik Kaca, Bixëllejë
  • Sabri Basha, Mollagjesh

Petrit Balliu, Cërrujë.