DEKLARATË e QBNFE Kunder mediatizimit te pseudo klerikeve
17 Nëntor, 2022
KRISHTLINDJET 22
25 Dhjetor, 2022

MBLEDHJA E PERMUAJSME E KNF

me 8 Dhjetor u zhvillua mbledhja e rradhes e Kryesise se QBNF qe analizoi punen gjate muajit pararendes si edhe miratoi temen me moton e Marshim te Paqes 23 si edhe programin e pergatitur nga stafi zbatues i departamenteve te dialogut dhe medias