Forumin Nr 28
15 Gusht, 2019
Këshilli i Qarkut dhuron titullin “Mirënjohja e Qarkut”
15 Gusht, 2019

Në 9 MARS 2019, kryem me sukses #Forumin Nr 29 (i 6-ti ne Bashkine BELSH), ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet i falenderojme.
Fale bashkpunetoreve tane atje qe lehtesuan organizmin e ketij forumi, u mundesua pjesmarja e disa banoreve. Prania e femrave ishte e dukshme dhe u bene pjese aktive ne diskutime. Aktivizimi dhe diskutimi nga te pranishmit ishin te kenaqshëm prej nga u evidentuan nje sere nevojash te ngutshme dhe me pas u rradhiten e u listuan sipas rendesise nepermjet aprovimit nga vete te pranishmit.
Ne mbyllje u propozuan duke marrë aprovimin e te pranishmeve ne forum, 5 perfaqesuesit (2 zonja) qe do jene ndjekesit e metejshem gjate projektit dhe ne vendoret 19 te procesit te paraqitjes se nevojave te subjektet kandidues.