Këshilli i Qarkut dhuron titullin “Mirënjohja e Qarkut”

Forumi Nr 29 – FUNDAK
15 Gusht, 2019
Forumi Përgjithshem BELSH
15 Gusht, 2019

Këshilli i Qarkut dhuron titullin “Mirënjohja e Qarkut”

Kryesia e QBNF mori pjese ne Ceremonine që Këshilli i Qarkut të Elbasanit i dhuroi titullin “Mirënjohja e Qarkut” Ambasadorit të Kuvajtit në Shqipëri, si vlerësim për kontributet e tij në këtë qark, si edhe përpjekjet e tij në promovimin dhe konsolidimin e marrëdhënieve dypalëshe midis Kuvajtit dhe Shqipërisë.
Vendimi i dhënies së këtij çmimi u dha gjatë një ceremonie të organizuar nga kryetari i Këshillit të Qarkut të Elbasanit z. Bukurosh Stafa për të nderuar Ambasadorin e Kuvajtit në Shqipëri Shkwlqesia e Tij z. Fayez Mishari Al Jassim.
Gjatë ceremonisë, Ambasadori Al- Al Jassim mbajti një fjalim ku ai shprehu mirënjohjen e tij të thellë në marrjen e këtij çmimi, të cilin e përshkroi si një nderim për Kuvajtin dhe Ambasadën e Kuvajtit në Tiranë. Al- Jassim theksoi se ky titull vjen si vlerësim për diplomacinë e Shtetit të Kuvajtit, veprimtarisë humanitare ndërmarrë nga Kuvajti, e cila është pjesë themelore e politikës së jashtme të tij. Ambasadori theksoi se ky titull, njëkohësisht, reflekton fazën e avancuar të marrëdhënieve midis dy vendeve mike në të gjitha fushat.
Nga ana e tij, Kryetari e Këshillit të Qarkut, z. Bukurosh Stafa theksoi rëndësinë e rolit të veçantë, si dhe kontributeve efektive të Ambasadorit të Kuvajtit Fayez Mishari Al Jassim në qytetin e Elbasanit, dhe gjithashtu në forcimin e marrëdhënieve dypalëshe midis dy vendeve mike. 
Stafa vuri në dukje se dhënia e titullit ‘Mirënjohja e Qarkut” të Elbasanit Ambasadorit Fayez Mishari Al Jassim, vjen si vlerësim kundrejt këtij roli dhe i shprehu urimet e tij më të mira Ambasadorit Fayez Mishari Al Jassim për sukses të mëtejshëm në detyrën e tij.
Ne pritjen e Ambasadorit ishte myftiu Agim Duka,Prefekti i Elbasanit z.Gledian Alltja,dhe kryetari i bashkise Elbasan z.Qazim Sejdini.
Propozimi per titullin e mirenjohjes u be nga myftinia Elbasan dhe aktore te tjere te shoqerise civile.

Kryesia e QBNF mori pjese ne Ceremonine që Këshilli i Qarkut të Elbasanit i dhuroi titullin “Mirënjohja e Qarkut” Ambasadorit të Kuvajtit në Shqipëri, si vlerësim për kontributet e tij në këtë qark, si edhe përpjekjet e tij në promovimin dhe konsolidimin e marrëdhënieve dypalëshe midis Kuvajtit dhe Shqipërisë.Vendimi i dhënies së këtij çmimi u dha gjatë një ceremonie të organizuar nga kryetari i Këshillit të Qarkut të Elbasanit z. Bukurosh Stafa për të nderuar Ambasadorin e Kuvajtit në Shqipëri Shkwlqesia e Tij z. Fayez Mishari Al Jassim.Gjatë ceremonisë, Ambasadori Al- Al Jassim mbajti një fjalim ku ai shprehu mirënjohjen e tij të thellë në marrjen e këtij çmimi, të cilin e përshkroi si një nderim për Kuvajtin dhe Ambasadën e Kuvajtit në Tiranë. Al- Jassim theksoi se ky titull vjen si vlerësim për diplomacinë e Shtetit të Kuvajtit, veprimtarisë humanitare ndërmarrë nga Kuvajti, e cila është pjesë themelore e politikës së jashtme të tij. Ambasadori theksoi se ky titull, njëkohësisht, reflekton fazën e avancuar të marrëdhënieve midis dy vendeve mike në të gjitha fushat.Nga ana e tij, Kryetari e Këshillit të Qarkut, z. Bukurosh Stafa theksoi rëndësinë e rolit të veçantë, si dhe kontributeve efektive të Ambasadorit të Kuvajtit Fayez Mishari Al Jassim në qytetin e Elbasanit, dhe gjithashtu në forcimin e marrëdhënieve dypalëshe midis dy vendeve mike. Stafa vuri në dukje se dhënia e titullit ‘Mirënjohja e Qarkut” të Elbasanit Ambasadorit Fayez Mishari Al Jassim, vjen si vlerësim kundrejt këtij roli dhe i shprehu urimet e tij më të mira Ambasadorit Fayez Mishari Al Jassim për sukses të mëtejshëm në detyrën e tij.Ne pritjen e Ambasadorit ishte myftiu Agim Duka,Prefekti i Elbasanit z.Gledian Alltja,dhe kryetari i bashkise Elbasan z.Qazim Sejdini.Propozimi per titullin e mirenjohjes u be nga myftinia Elbasan dhe aktore te tjere te shoqerise civile.

Gepostet von Qendra e Bashkëpunimit Ndër-Fetar QBNF am Dienstag, 12. März 2019