Forumi Nr 27
15 Gusht, 2019
Forumi Nr 29 – FUNDAK
15 Gusht, 2019

Në 8 MARS 2019, kryem me sukses #Forumin Nr 28 (i 17-ti ne Bashkine Elbasan), ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet i falenderojme.
Fale Imamit Bujar Lala qe lehtesoi organizmin e ketij forumi me nje perfaqesi te besimtareve Myslimane nga Nj.A 5, u mundesua pjesmarja. Prania e femrave ishte e dukshme dhe u bene pjese aktive ne diskutime. Aktivizimi dhe diskutimi nga te pranishmit ishin te kenaqshëm prej nga u evidentuan nje sere nevojash te ngutshme dhe me pas u rradhiten e u listuan sipas rendesise nepermjet aprovimit nga vete te pranishmit.
Ne mbyllje u propozuan duke marrë aprovimin e te pranishmeve ne forum, 4 perfaqesuesit (2 te rin e 2 te reja) qe do jene ndjekesit e metejshem gjate projektit dhe ne vendoret 19 te procesit te paraqitjes se nevojave te subjektet kandidues.