Në Emisionin ” Debat &Transparencë”

konferncë online e Paqendertuesve
26 Tetor, 2020
Vazhdomi i shpërndarjes se fletëve informuese.
27 Tetor, 2020

Sonte!
Në Emisionin ” Debat &Transparencë” :
” Roli i shoqërisë civile në luftën për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm ” ! Të ftuar : Dr.Arben Ramkaj , Qendra e Bashkëpunimit Ndërfetar Elbasan, Pro.Asoc .Dr.Rezarta Tahiraj ,Drejtore e Qendrës Kerkimore Shkencore per Kerkime dhe Studime ne Drejtesi dhe Ekonomi, Hysni Skura ,Lektor në Departamentin e Shkencave Islame në Kolegjin Universitar Beder ,Dr.Manolita Hida , Psikologe,Shoqata për Shërbime Psiko Sociale “Të dëgjoj 366”!