Kryesa QBNF takim me Nuncin e Ri Apostolik
19 Prill, 2021
Komisioni Analitik Nr 7 ndaj gjuhes se urrejtjes i Projektit #SafeFuture
29 Prill, 2021

Takim me Ambasadorin Soreca

Ambasadori i Bashkimit Europian për Shqipërinë z. Luigi Soreca  vizitoi njerin prej komuniteteve tona, Kishen Katolike Elbasan, i cili, me drejtuesit dhe te rinjte, bashkëndau një takim miqësor, ku fokusi ishte shkëmbimi i ideve dhe sugjerimeve mbi formimin dhe integrimin e të rinjve tanë në Familjen e Madhe Europiane.

May be an image of një ose më shumë njerëz, people standing dhe ambiente të jashtme

May be an image of 2 njerëz, people standing dhe E brendshme

May be an image of 1 person dhe standing

May be an image of 3 njerëz, people standing, people sitting dhe E brendshme

May be an image of 1 person

May be an image of një ose më shumë njerëz, people standing dhe E brendshme

May be an image of 9 njerëz, people sitting dhe people standing