Kardinali Pietro Parolin bekon Gurin e Parë të Spitalit “Zoja e Këshillit të Mirë”

FUNDAK – FORUMI 25 CERRIK 2
18 Prill, 2019
“SË BASHKU KUNDËR ÇDO FORME EKSTREMIZMI”
15 Gusht, 2019

Kardinali Pietro Parolin bekon Gurin e Parë të Spitalit “Zoja e Këshillit të Mirë”

25 Shkurti është një datë e rëndësishme për Fondazionin ZKM. Sekretari i Shtetit të Vatikanit, Eminenca e Tij, Kardinali Pietro Parolin bekon Gurin e Parë të Spitalit “Zoja e Këshillit të Mirë”, me vendndodhje brenda kampusit universitar. Në kete ngjarje mori pjese dhe percolli pershendetjet e QBNF te Kardinali Parolin, kordinatori z.Sokol Lulgjuraj.