FUNDAK – FORUMI 22 ELBASANI 1

FUNDAK – FORUMI 21 CERRIK 1
18 Prill, 2019
FUNDAK – FORUMI 23 ELBASAN 2
18 Prill, 2019

Në 15 SHKURT2019 kryem me sukses #Forumin Nr 22 ne Lagjen “5 MAJI” Elbasan, ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet i falenderojme.
Fale pastorit Ilir ISARAJ qe lehtesoi organizmin e ketij forumi, u mundesua pjesmarrja e disa besimtareve dhe banoreve te zones. Ra ne sy prania e konsiderushme e zonjave dhe te rinjve, Aktivizimi dhe diskutimi ishin te kenaqshëm prej nga u evidentuan nevojat me te ngutshme dhe me pas u rradhiten e u listuan sipas rendesise nepermjet aprovimit nga vete te pranishmit.
Ne mbyllje u propozuan duke marrë aprovimin e te pranishmeve ne forum, 5 perfaqesuesit (2 zonja e 2 te rinj) qe do jene ndjekesit e metejshem gjate projektit dhe ne vendoret 19 te procesit te paraqitjes se nevojave te subjektet kandiduese.