Forumi Nr 26
15 Gusht, 2019
Forumin Nr 28
15 Gusht, 2019

Në 3 MARS 2019, kryem me sukses #Forumin Nr 27 (i 16-ti ne Bashkine Elbasan), ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet i falenderojme.
Fale bashkpunimit me famullitarin Don Emilio Valente dhe animatorit Kreshnik Ucaj qe lehtesuan organizmin e ketij forumi me bashkesine e besimtareve ne Kishen Katolike Shen Piu X, u mundesua pjesmarrja e disa besimtareve dhe banoreve. Prania e femrave ishte e dukshme dhe u bene pjese aktive ne diskutime. Aktivizimi dhe diskutimi nga te pranishmit ishin te kenaqshëm prej nga u evidentuan nje sere nevojash te ngutshme dhe me pas u rradhiten e u listuan sipas rendesise nepermjet aprovimit nga vete te pranishmit.
Ne mbyllje u propozuan duke marrë aprovimin e te pranishmeve ne forum, 3 perfaqesuesit (nje zonje) qe do jene ndjekesit e metejshem gjate projektit dhe ne vendoret 19 te procesit te paraqitjes se nevojave te subjektet kandidues.