Forumi i Përgjithshem për Bashkinë ELBASAN

Vizitë kortezie
16 Gusht, 2019
Forumi me kryesine FUNDAK Elbasan
16 Gusht, 2019

Forumi i Përgjithshem për Bashkinë ELBASAN

Në 30 MARS 2019, kryem me sukses #Forumin e Përgjithshem për Bashkine ELBASAN ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet i falenderojme.
Fale korrekteses dhe seriozitet te te zgjedhurve nga 18 Forumet nëpër njesite administrative u mundesua pjesmarja e shumicws se perfaqsuesve, ku prania e femrave ështe me e vogel se e burrave. Aktivizimi dhe diskutimi nga te pranishmit ishin te kenaqshëm. Fale pervojes dhe profesionalizmit te stafit tone u benë te mundur; mire-orientimi i diskutimeve, zgjedhja e perfaqesise prej 18 vetesh dhe seleksionimi i prioriteteve per t’u nenshkruar nga perfaqesia ne takimin tjeter ku dhe do te hartohet drafti qe do u paraqitet subjekteve konkuruese ne vendoret 19 si dhe u vendos qe takimi per shpalljen e draftit te mbahet diten e Shtune ne 20 PRILL 2019 ne qender te qytetit ELBASAN.

https://www.youtube.com/watch?v=leiXi2cpWho&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1riwacrXofyCsZ-pQ1uRYe4FG2TmriiG4YOQQN6c9X6t1hCefIhRRWcig