Forum me Kryesinë FUNDAK në Bashkinë CERRIK

Dita Ndërkombëtare e Romëve
16 Gusht, 2019
MARSHIMI FUNDAK CERRIK
16 Gusht, 2019

Forum me Kryesinë FUNDAK në Bashkinë CERRIK

Në 11 PRILL 2019, kryem me sukses mbledhjen me kryesine e #Forumit te Përgjithshem për Bashkine CERRIK ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet i falenderojme.
Fale korrekteses dhe seriozitet te 7 antareve te kryesise se dale prej Forumeve të njesive administrative u mundesua konsolidimi i FNFC.
Kryesia vendosi qe;
1 FNFC te vazhdoje dhe legjitimoje veprimtari -ne edhe pas perfundimit te projektit duke u shtrire edhe ne bashki te tjera.
2 te drejtohet po nga ky Keshill i perbere nga te 7 vetet ku 3 jane femra me formatin 1 kryetar, 1 zv/kryetar 1 sekretar dhe 4 antarë.
3 kryetar u zgjodh Znj. Aurela Xhika.
kjo kryesi do pergatisi draftet qe do u paraqitet subjekteve konkuruese ne vendoret 19 si dhe organizimin e Marshimit Ndergjegjsues qe do mbahet diten e Shtune ne 13 PRILL 2019 ne ora 11 00 ne qender te qytetit Cerrik.