Forum me Kryesinë FUNDAK në Bashkinë CERRIK
16 Gusht, 2019
Marshimi FUNDAK Belsh
16 Gusht, 2019

Me Marshimin Ndergjegjsues te pergjegjshmerise qe u krye ne Cerrik ne date 13 Prill 19, projekti FUNDAK financuar nga #LevizAlbania konkretizoi angazhimin 9 Mujor per nxitjen dhe ngritjen e ndergjegjes komunitare per demokratizimin e vetedijes qytetare duke bashkuar zerin per te kerkuar nga kandidatet per pushtet vendor qe te punojne per te plotesuar nevojat sipas prioriteteve qe vete banoret evidentuan dhe rreshtuan ne Forumet e ngritura prej tyre me mbeshtetjen e QBNF.
si gjithmone falenderojm Leviz Albania, kryesine e FNFC per organizimin e Marshimit dhe telekronistin Lirim Abazi qe na pasqyron me shume profesionalizem.