MARSHIMI FUNDAK CERRIK
16 Gusht, 2019
LETER e HAPUR
16 Gusht, 2019

Me 14 Prill 19 organizuam edhe ne Belsh Marshimin Ndergjegjsues te Pergjegjshmerise ne vazhden e projektit FUNDAK financuar nga#LevizAlbania. Ky Marshim simbolik me kryesine e FNFB, konkretizoi angazhimin 9 Mujor per nxitjen dhe ngritjen e ndergjegjes komunitare per demokratizimin e vetedijes qytetare duke bashkuar zerin per te kerkuar nga kandidatet per pushtet vendor qe te punojne per te plotesuar nevojat sipas prioriteteve qe vete banoret evidentuan dhe rreshtuan ne Forumet e ngritura prej tyre me mbeshtetjen e QBNF.
si gjithmone falenderojm Leviz Albania, kryesine e FNFB per organizimin e Marshimit dhe telekronistin Lirim Abazi qe na pasqyron me shume profesionalizem.