FUNDAK – FORUMI 12 Nj.A TREGAN nr 9 Elbasan

FUNDAK – FORUMI 11 Nj.A GOSTIMË – Nr 2 Cerrik
8 Nëntor, 2018
FABUS – SESION INFORMIMI – MESUES GRAMSH
8 Nëntor, 2018

FUNDAK – FORUMI 12 Nj.A TREGAN nr 9 Elbasan

Në 3 NENTOR 18 kryem me sukses #Forumin Nr 12 ne Nj.A. TREGAN ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet i falenderojme.
Fale Imamit te zones Muhamet Preçi, qe lehtesoi organizmin e ketij forumi, u mundesua pjesmarrja e disa besimtareve dhe banoreve te kesaj Njesie Administrative te Bashkis Elbasan. Ra ne sy mungesa e zonjave nderkohe qe Aktivizimi dhe diskutimi ishin te kenaqshëm prej nga u evidentuan nevojat me te ngutshme dhe me pas u rradhiten e u listuan sipas rendesise nepermjet aprovimit nga vete te pranishmit.
Ne mbyllje u propozuan duke marrë aprovimin e te pranishmeve ne forum, 5 perfaqesuesit qe do jene ndjekesit e metejshem gjate projektit dhe ne vendoret 19 te procesit te paraqitjes prane subjekteve zgjedhore.
#QBNF #interreligious for #peace & #CVE

  • Hekuran Paprri – Muçan
  • Ramazan Gjyla – Kyçyk
  • Hysen Preçi – Shëlbatër
  • Abdurrahman Paprri – Llixhë Poshtë
  • Musa Liçi – Muçan