FUNDAK – FORUMI 11 Nj.A GOSTIMË – Nr 2 Cerrik

FUNDAK – FORUMI 10 Nj.A SHUSHICE – Nr 8 Elbasan
8 Nëntor, 2018
FUNDAK – FORUMI 12 Nj.A TREGAN nr 9 Elbasan
8 Nëntor, 2018

FUNDAK – FORUMI 11 Nj.A GOSTIMË – Nr 2 Cerrik

Më 27 TETOR 18 kryem me sukses #Forumin Nr 11 ne Nj. A. GOSTIMË ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet i falenderojme.
Fale kordinatores zj. Enxhi Shkoza, qe lehtesoi organizmin e ketij forumi, u mundesua pjesmarrja e disa besimtareve dhe banoreve te kesaj Njesie Administrative te Bashkis Elbasan. Ra ne sy prania e madhe e zonjave. Aktivizimi dhe diskutimi ishin te kenaqshëm prej nga u evidentuan nevojat me te ngutshme dhe me pas u rradhiten e u listuan sipas rendesise nepermjet aprovimit nga vete te pranishmit.
Ne mbyllje u propozuan duke marrë aprovimin e te pranishmeve ne forum, 5 perfaqesuesit ( njw grua) qe do jene ndjekesit e metejshem gjate projektit dhe ne vendoret 19 te procesit te paraqitjes prane subjekteve zgjedhore.
#QBNF #interreligious for #peace & #CVE

perfaqesuesit e zgjedhur

  • Sali Plaka – Gostimë
  • Vasil Xhika – Gostimë
  • Eurela Hoxha – Shtëpanjë
  • Taulant Plaka – Gostimë
  • Luan Baku – Gostimë