“Nderi i Qarkut” për Baba Faikun
16 Shkurt, 2023
BASHËKBISEDIM me ORIONINET e Europes Juglindore
17 Shkurt, 2023
Mbrëmjen e 15 SHKURTIT 23 Xhaminë e Ballies në Elbasan e vizituan një grup Klerikësh dhe Mysafirë të Urdhërit Orionin te kombësive te ndryshme qe kanë ardhur per të vizituar qytetin e Elbasanit. Mysafirët u pritën nga kryetari i QBNF dr Arben Ramkaj dhe imami i Xhamisë së Ballies H.Gëzim Karaji. Ata shoqëroheshin nga prifti i Kishës Katolike ne Elbasan, Don Dorian Mjeshtri.
Mund të jetë një imazh i 11 persona dhe njerëz në këmbë