“Nderi i Qarkut” për Baba Faikun

PRIORITETET E SUEDISE SI KRYESUESE E BE
15 Shkurt, 2023
VIZITE VELLAZERORE
16 Shkurt, 2023

Më  16 Shkurt 2023 u organizua ceremonia e dhënies se titullit “Nderi i Qarkut” për Baba Faik Selmanin, nga Kryetari i Qarkut Elbasan, z. Bukurosh Stafa dhe Këshilli i Qarkut ku të pranishëm ishin shumë personalitete nga  Qendra e Bashkpunimit Ndërfetar e Elbasanit, Kryetari Bashkisë Gledjan Llatja, prefektja Majlinda Peza, Kryetari Bashkisë Memaliaj Gjolek Guci, Sheh Hysen Hormova si dhe grupi polifonik i Bashkisë Memaliaj.
kreret e komuniteteve tona fetare e uruan Baba Faikun per vleresimin e marre si nderim qe u behen tere komuniteteve fetare te Elbasanit.

Mund të jetë një imazh i 4 persona dhe njerëz në këmbë

Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz në këmbë dhe njerëz të ulur

Mund të jetë një imazh i 1 person, në këmbë dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 1 person

Mund të jetë një imazh i 1 person, mjekër dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz në këmbë

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz në këmbë

Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz në këmbë dhe teksti që thotë "Bektashiane hata Elbasan"