BASHËKBISEDIM me ORIONINET e Europes Juglindore

VIZITE VELLAZERORE
16 Shkurt, 2023
TE GJITHE VELLEZER / BASHKEBISEDIM ME MESHTARET ORIONINE
17 Shkurt, 2023

BASHËKBISEDIM me ORIONINET e Europes Juglindore

Në date 16 Shkurt 23 kryesia e QBNF dhe pergjegjesit e departamenteve zhvilluan nje bashkebisedim me një grup Klerikësh të Urdhërit Orionin te kombësive te ndryshme që prej disa ditësh po vizitojnë Shqiperinë. Takimin e organizoi dhe moderoi Don Dorian Mjeshtri. Mysafirët u njohen me historikun dhe veprimtarine e Qendres sone si edhe me punën specifike te cdo departamenti nepermjet shpjegimeve te gjithsecilit prej nesh duke nisur me drejtuesit administrativë dr. Arben Ramkaj e z. Sokol Lulgjuraj, duke vazhduar me perfaqesuesit te 5 komuniteteve tona Myfti H. Agim Duka, Don Giusepe Testa, H. B. Ardit Selmani, Pastor Ilir Isaraj, Dj. Andrea Ranxha dhe duke e mbyllur me pergjegjeset e departamenteve te Gruas, Rinise, Èdukimit dhe kultures zj. Rudina Çollaku, znj Elona Mustafaraj, zj. Gentiana Lulgjuraj dhe znj. Eriada Çela. Me pas bisedat vazhduan teksa bashkendame darken me nje atmosfere teper vellazerore.

gjate qendrimit ne Elbasan kleriket Orionine vizituan edhe objektet e kultit te komuniteteve te tjere duke takuar edhe imame e prifterinj qe sherbejne ne to.

Mund të jetë një imazh i 9 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 13 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 15 persona dhe njerëz në këmbë

Mund të jetë një imazh i 17 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 14 persona, njerëz të ulur dhe njerëz në këmbë

Mund të jetë një imazh i 12 persona dhe njerëz në këmbë

Mund të jetë një imazh i 16 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 11 persona dhe njerëz në këmbë